(Eesti) Projekti «Arutlev Kool» raames koolitati õpetajaid — osalejaid

Извините, этот техт доступен только в “Эстонский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Projekti «Arutlev Kool» raames koolitati õpetajaid — osalejaid

Eile, 22.10.2024,  kogunesid Laulasmaa kooli 6. klassi aineõpetajad, et üheskoos viia edasi Arutleva Kooli projekti! Projekti eesmärk on tuua õppetöösse rohkem sisukaid diskussioone, mille kaudu õpilased arendavad oskust oma mõtteid veenvalt ja selgelt väljendada. Koostöös õpetajatega soovime muuta õppeprotsessi veelgi kaasavamaks ja arendavamaks, et noored omandaksid eluks vajalikud argumenteerimis- ja suhtlusoskused.

 

Koolitusel osales Õppe- ja Arengukeskuse EVA-Studiorum esimees Niina Peerna, kes on 2024. aasta kevadest Arutleva Kooli programmis osaleja.

 

 

Programm “Arutlev kool” on haridusalgatus, mis viib argumenteerimisoskuse iga õpilaseni. Algatuse eesmärk on toetada õpilase kriitilise mõtlemise arengut ning luua sisukat arutelu väärtustav koolikeskkond, kus iga õpilane tunneb, et tema arvamus on oluline, ning suudab enda seisukohti selgelt väljendada.

Programm koosneb neljast põhilisest tegevusest:

  • Argumenteerimine ainetunnis
  • Argumenteerimise baasõpe
  • Väitlustegevus
  • Arutleva hariduse praktikad koolielus

 

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.